Communication Consultant Yvonne van de Kuil is een stevige partner in zakelijke dienstverlening en de BtoB-organisatie. Zij heeft de laatste 35 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd in reputatiemanagement en woordvoering, positioneringsvraagstukken en als bestuursadviseur voor fusie en overname. Zij werkte aan alle kanten van de communicatietafel. Als Client service Director voor reclameadviesbureaus en als Strategisch adviseur en Director Corporate Communications voor onder meer Rabobank, Rabo Vastgoedgroep, AFM, Eneco, Mediq, Johnson & Johnson en andere bedrijven.

Met veel ervaring in transformeren, organiseren en managen van communicatie, ook internationaal, vult Yvonne de directie aan als all-round communication consultant. Zij is als geen ander in staat om snel helder te krijgen waar de knelpunten zitten. Met oplossingen op maat, regelmatig ook out-of-the-box, weet ze extern en intern maximaal effect te realiseren. Daarmee stroomlijnt en ondersteunt ze het totale veranderproces. Ze neemt directie en medewerkers mee naar nieuwe inzichten en resultaten die passen bij de gestelde doelen.

Yvonne van de Kuil
Communication Consultant

“Het acteren in complexe organisaties, maakt de opdracht voor mij interessanter. Hoe levert Communications een relevante bijdrage aan de commerciële en corporate doelstellingen? De reputatie dient gewaarborgd, de positionering van de organisatie moet meebewegen met de veranderende markt. Gedegen vakkennis en gevoel voor relaties combineer ik met een tomeloze energie om zaken voor elkaar te krijgen”.

 

portfolio neem contact op